Jak si mám vytvořit dobrý profil na LinkedIn?
Chtěl bych se zeptat, jak si vlastně vytvořit pořádný profil na LinkedIn, protože mi přijde, že to je v dnešní době dost důležité pro kariérní růst a profesní networking. Mám pocit, že spousta lidí má na LinkedIn profily, které vůbec nevyužívají nebo vypadají dost prázdně. Co byste doporučili, aby můj profil vypadal profesionálně a přitom i zajímavě? Jaký by měl být úvodní text, aby zaujal potenciální zaměstnavatele nebo kolegy? Je dobré tam mít nějaké doporučení od bývalých kolegů, nebo to spíš nebývá důležité? A co se týče dovedností, co všechno bych měl zahrnout? Myslíte, že je dobré přidat i nějaké projekty nebo úspěchy, které jsem dosáhl v minulosti? Jak moc by měl být profil detailní a jestli třeba není lepší mít méně informací, ale za to kvalitnější? Také mě zajímá, kolik fotek bych měl mít a jakou by měly mít atmosféru - mám tam dát jen formální portrét, nebo je dobré ukázat i něco osobního? Jak často bych měl aktualizovat svůj profil a jestli mám také aktivně oslovovat lidi s podobnými zájmy nebo z oboru? Zkrátka, jak udělat z LinkedInu efektivní nástroj pro rozvoj kariéry a jak se vyhnout běžným chybám, které lidé často dělají? Díky moc za všechny rady!