Co by mělo být na slidu se soutěží?
Zajímalo by mě, co všechno by mělo být zahrnuto na slidu, který se týká soutěže? Mám v plánu uspořádat nějakou soutěž v rámci našeho projektu a chci, aby byl slide co nejefektivnější. Mám pocit, že je důležité mít jasný popis pravidel a podmínek účasti, ale co dalšího by mělo být zmíněno? Měl bych přidat nějaké vizuální prvky jako obrázky nebo grafiku, aby to vypadalo atraktivněji? A co ceny? Jakým způsobem by měly být vyzdviženy na slidu? Měli bychom uvést konkrétní hodnoty cen nebo spíše obecně zmínit, že budou hodnotné? A co samotné datum soutěže? Mělo by to být viditelně umístěno na slidu nebo stačí jen v textu pod příspěvkem? Jaký styl písma a barevné schéma byste doporučili, aby se to lidem líbilo? A co takhle zapojení sociálních sítí? Má smysl přidat odkazy na naše profily nebo hashtagy související s soutěží, aby se víc lidí dozvědělo a zapojilo? Možná je dobré zmínit i způsoby, jakými se mohou lidé přihlásit do soutěže. Co si o tom myslíte? Jaké máte zkušenosti s podobnými slidovými prezentacemi? Vím, že každý detail může hrát roli a já chci udělat opravdu skvělý dojem. Takže pokud máte nějaké tipy nebo rady, jak tento slide udělat co nejlepší, budu moc vděčný!