Succeed.cz/Fórum/Co by mělo být na slidu se soutěží?

Co by mělo být na slidu se soutěží?

Zajímalo by mě, co všechno by mělo být zahrnuto na slidu, který se týká soutěže? Mám v plánu uspořádat nějakou soutěž v rámci našeho projektu a chci, aby byl slide co nejefektivnější. Mám pocit, že je důležité mít jasný popis pravidel a podmínek účasti, ale co dalšího by mělo být zmíněno? Měl bych přidat nějaké vizuální prvky jako obrázky nebo grafiku, aby to vypadalo atraktivněji? A co ceny? Jakým způsobem by měly být vyzdviženy na slidu? Měli bychom uvést konkrétní hodnoty cen nebo spíše obecně zmínit, že budou hodnotné? A co samotné datum soutěže? Mělo by to být viditelně umístěno na slidu nebo stačí jen v textu pod příspěvkem? Jaký styl písma a barevné schéma byste doporučili, aby se to lidem líbilo? A co takhle zapojení sociálních sítí? Má smysl přidat odkazy na naše profily nebo hashtagy související s soutěží, aby se víc lidí dozvědělo a zapojilo? Možná je dobré zmínit i způsoby, jakými se mohou lidé přihlásit do soutěže. Co si o tom myslíte? Jaké máte zkušenosti s podobnými slidovými prezentacemi? Vím, že každý detail může hrát roli a já chci udělat opravdu skvělý dojem. Takže pokud máte nějaké tipy nebo rady, jak tento slide udělat co nejlepší, budu moc vděčný!

202 slov
2 minut čtení
12. 8. 2024
Ladislav Šulc

Na slidu pro soutěž by mělo být jasně viditelné, co se soutěží, jaká jsou pravidla a podmínky účasti. Určitě je dobré vyzdvihnout ceny, klidně uveď konkrétní hodnoty, to lidi víc naláká. Datum konání soutěže by mělo být hodně na očích, aby to nikdo nepřehlédl. Vizuální prvky jako obrázky nebo grafiku určitě přidej, ať to vypadá atraktivněji. Co se týče stylu písma a barev, zkus něco moderního a svěžího, aby to oslovilo mladší generaci. Odkazy na sociální sítě a hashtagy k soutěži jsou super nápad, pomůže to šířit soutěž dál. Nezapomeň zmínit, jak se lidé můžou přihlásit – jednoduchost je klíč. Celkově by měl slide působit přehledně a lákavě.

108 slov
1.1 minut čtení
15. 9. 2024
Markéta Kroupová

Na slidu pro soutěž bys měl určitě mít jasně napsané pravidla a podmínky účasti, to je fakt základ. Vizuální prvky jako obrázky nebo grafiku určitě přidej, to upoutá pozornost. Ceny by měly být na očích, ideálně vyzdvihnout je nějakým způsobem, třeba pomocí ikon nebo barevných bloků. Konkrétní hodnoty cen jsou fajn, ale stačí říct, že budou hodnotné. Datum soutěže by mělo být výrazně viditelné, klidně větším písmem. Co se týče stylu písma a barevného schématu, zkus něco jasného a kontrastního, aby se to dobře četlo. Odkazy na sociální sítě nebo hashtagy můžou pomoct, lidi se rádi zapojují. A určitě nezapomeň uvést způsoby přihlášení, aby lidi věděli, co mají dělat. To jsou moje tipy, snad to pomůže!

116 slov
1.2 minut čtení
27. 11. 2023
Dominik Zajíc
Succeed.cz/Články/Start-up funding
Jak správně prezentovat svůj start-up investorům: Klíčové prvky úspěšné prezentaceObjevte, jak efektivně prezentovat svůj start-up investorům a zaujmout je. Podívejte se na klíčové prvky, které by neměly chybět ve vaší prezentaci.
1000 slov
10 minut čtení
16. 2. 2022
Adam Veselý
Adam Veselý
Přečíst článek
Podobné otázky