Co všechno musím mít připravené na Q&A partii?
Když plánuju udělat nějakou Q&A partii, co všechno bych měl mít připravené? Jak začít, abych to měl v pohodě a nenervoval se? Měl bych si předem připravit otázky nebo nechat prostor pro improvizaci? Jak dlouho by to vůbec mělo trvat? Co když se lidi nebudou ptát, mám mít nějaké náhradní otázky, nebo radši vyzkoušet něco jiného? A co technika? Mám mít na paměti nějaké specifické zařízení, abych zajistil kvalitní zvuk a obraz? Měl bych zkontrolovat internetové připojení, aby to šlo hladce, nebo je to zbytečné? Když už mluvím o technice, je dobrý nápad mít připravené nějaké vizuální pomůcky, jako prezentace nebo obrázky? Jak moc bych měl být aktivní v odpovídání na otázky, nebo je lepší nechat prostor pro ostatní? Co když se nějaká otázka dotkne citlivého tématu, jak na to správně reagovat? A co interakce s publikem, jak je zapojit do diskuze a udržet jejich pozornost po celou dobu, co dělat, když vidím, že někoho nezajímá téma a odchází? To jsou všechno otázky, které mě trápí. Jak celkově zlepšit atmosféru během celé akce a udělat ji co nejpříjemnější pro všechny účastníky?