Jak často bych měl/a zveřejňovat na sociálních sítích?
Přemýšlím o tom, jaké jsou nejlepší praktiky v oblasti sociálních sítí, a konkrétně mě zajímá, jak často bych měl nebo měla zveřejňovat příspěvky. Slyšel jsem různé názory – někteří tvrdí, že je důležité být aktivní a mít příspěvky každý den, zatímco jiní říkají, že kvalitní obsah je důležitější než kvantita a postačí pár příspěvků týdně. Taky mě zajímá, jestli záleží na tom, jaký typ obsahu sdílím. Mám rozjet podnikání a chci využít sociální sítě k tomu, abych oslovil co nejvíc lidí, ale zároveň nechci lidi otravovat nebo přetěžovat přílišným množstvím příspěvků. Jaké jsou vaše zkušenosti? Myslíte si, že je lepší mít pravidelný plán postování nebo spíš improvizovat podle toho, jak se cítím? Jak moc je důležité reagovat na komentáře a zprávy od sledujících? Zajímají mě také tipy na to, co funguje nejlépe v různých oblastech – jako třeba na Instagramu versus Facebooku nebo LinkedInu. Jak zjistit, co přesně moje publikum chce vidět? Mám pocit, že se všichni snažíme najít zlatou střední cestu mezi být vidět a neztrácet autenticitu. Jaký je váš názor na optimální frekvenci zveřejňování příspěvků na sociálních sítích?