Co všechno bych měl sledovat u konkurentů?
Zajímalo by mě, jaké konkrétní aspekty bych měl pečlivě sledovat u svých konkurentů. Mám na mysli nejen to, jaké produkty nebo služby nabízejí, ale také jejich cenovou politiku a marketingové strategie. Jakým způsobem propagují své nabídky? Jaké kanály používají pro oslovení cílové skupiny? Myslíte, že je důležité sledovat jejich přítomnost na sociálních sítích a jak reagují na zpětnou vazbu od zákazníků? A co SEO? Jak moc se mám zaměřit na jejich webové stránky a klíčová slova, která používají pro optimalizaci? Zajímá mě také, jestli by mělo smysl zkoumat jejich recenze a hodnocení na různých platformách. Jak moc je pro mě relevantní sledovat jejich inovace nebo nové trendy, které zavádějí? A co jejich zákaznický servis – stojí za to věnovat pozornost tomu, jak komunikují se svými zákazníky? Jakou strategii byste doporučili pro efektivní sledování konkurence v našem oboru? Je to vůbec možné udělat tak, abychom získali cenné informace a přitom se nevydali na tenký led kopírování? Rád bych slyšel vaše názory a zkušenosti.