Jak najít inspiraci pro nový projekt?
Občas mám pocit, že jsem na mrtvém bodě, když přijde řeč na nové projekty. Zkoušel jsem různé techniky, jak nalézt inspiraci, ale stále mám pocit, že mi něco chybí. Jsem v situaci, kdy bych chtěl rozjet nový podnikatelský projekt, ale ne a ne přijít na to, co by to mělo být. Všude kolem vidím úspěšné lidi, kteří mají skvělé nápady a já se cítím jako bych byl uvízlý na jednom místě bez jakéhokoli směru. Jak vlastně najít tu správnou inspiraci? Co dělat v momentě, kdy mám prázdno v hlavě a žádné nápady mě nenapadají? Napadá mě jít na procházku nebo si přečíst něco nového, ale často mi to přinese jen krátkodobé uvolnění a pak se zase ocitám ve stejném bodě. Jaké máte tipy na to, jak se dostat do tvůrčího módu? A co funguje vám? Zajímalo by mě také, jestli máte nějaké osvědčené metody nebo techniky, které používáte k generování nápadů. Jaké zdroje inspirace vás nejvíce ovlivnily a pomohly vám v minulosti? Mám pocit, že se potřebuji podívat na věci z jiného úhlu pohledu. Existují nějaké konkrétní aktivity nebo cvičení, které byste doporučili? Rád bych slyšel vaše zkušenosti a možnosti. Díky moc!