Co dělat, když ztrácím motivaci při práci?
V poslední době se mi stává, že najednou ztrácím veškerou motivaci k práci. Když jsem začal, všechno mě bavilo, měl jsem spoustu nápadů a energie, ale teď se cítím jako bych byl na autopilota. Ráno se probudím a už mě ani nenapadne, co bych měl dělat. Je to jako bych úplně zapomněl, proč jsem začal a co mě na tom vlastně dřív bavilo. Zkoušel jsem si dělat seznamy úkolů, plánovat si den, ale stejně nakonec skončím u něčeho jiného nebo prostě jen sedím a zírám do prázdna. Jak se dá taková situace zvládnout? Existují nějaké osvědčené metody nebo techniky, jak obnovit motivaci? Měl jsem už i období, kdy jsem byl maximálně produktivní, tak proč je teď všechno tak náročné? Myslíte si, že to může souviset s tím, jakou mám pracovní rutinu? Přemýšlel jsem o tom, že bych potřeboval nějakou změnu, ale nevím přesně co. Možná by pomohlo zaměřit se na nové projekty nebo se zapojit do něčeho nového? Nebo by bylo lepší se na chvíli zastavit a přehodnotit své cíle? Jak jste to řešili vy? Co vám pomohlo překonat období slabší motivace? Hledám inspiraci a tipy od vás, kteří jste si něčím podobným prošli. Děkuji za jakoukoliv pomoc!