Jak často bych měl být aktivní na online sítích, abych budoval svou osobní značku?
V dnešní digitální době se hodně mluví o tom, jak důležité je mít silnou osobní značku, ale jak to vlastně udělat? Mám na mysli především aktivitu na různých online sítích, jako jsou sociální média, blogy nebo dokonce i videa. Je jasné, že čím víc vás lidé vidí a znají, tím lépe si vás zapamatují, ale kolik času bych měl skutečně věnovat tomu, abych vybudoval tu správnou značku? Měli bychom být aktivní každý den, nebo stačí párkrát týdně? A pokud se rozhodnu přidávat obsah, je lepší se zaměřit na kvalitu nebo kvantitu? Slyšel jsem názory, že nejlepší je mít vyvážený přístup – tedy pravidelně postovat zajímavé a hodnotné informace, ale také být v kontaktu s ostatními uživateli. Jak dlouhé by měly být ty příspěvky? Kolik času bych měl investovat do interakce s lidmi na těchto platformách? Je dobré sledovat trendy a zapojovat se do aktuálních diskuzí nebo raději zůstat u témat, která mi jsou blízká a ve kterých se cítím silný? Co si myslíte o tomhle? Jaký máte názor na to, jak často by měl člověk postovat nebo komunikovat online, aby mu to pomohlo při budování jeho osobní značky?